Verras een mantelzorger in de gemeenten Middelburg en Veere!

Op 10 november is het weer de Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden mantelzorgers bedankt voor de zorg die zij verlenen aan iemand uit hun omgeving. Manteling doet natuurlijk ook mee met een actie voor mantelzorgers die in de gemeenten Middelburg en Veere wonen.

Ken jij of ben jij een (jonge) mantelzorger woonachtig in de gemeenten Middelburg of Veere? En wil je hem, haar of jezelf in het zonnetje zetten? Meld de mantelzorger of jezelf dan aan via het formulier op www.manteling.nu. Manteling zorgt dat er rond de Dag van de Mantelzorg een leuke verrassing wordt bezorgd.

Wil je hulp bij het invullen van het formulier op de computer? Bel dan tussen 9:00-13:00 uur naar Manteling: 0118-553530 , dan wij vullen het samen met jou in.
Aanmelden kan van 22 september tot 30 oktober 2023.
Woont de mantelzorger buiten Middelburg of Veere? Informeer dan bij het Steunpunt Mantelzorg in die gemeente welke actie zij hebben.

Let op: Onvolledige aanmeldingen of aanmeldingen met foutieve adresgegevens kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.