Stichting Bazaar Grijpskerke

Bazaar 2020 was niet georganiseerd i.v.m. Covid


Prachtig resultaat bazaar 2019!

Op 24 augustus 2019 vond de jaarlijkse bazaar Grijpskerke plaats. Er is een zeer mooi resultaat behaald:

een netto opbrengst van 14.500 euro!!

De opbrengst van deze bazaar wordt gelijk verdeeld over twee goede doelen: Stichting Support Casper en Bergpadschool Grijpskerke.

Het was een mooie warme dag op 24 augustus en de bazaar werd goed bezocht. Op het veld waren veel kinderspelletjes te doen en in de kramen was weer een groot aanbod van boeken, keukenspullen, kleding, speelgoed en bloemstukjes. Er werd verse frites, saté en wafels gebakken.

In de middag werd het rustiger bij de kramen en wisten de mensen de Michaelskerk te vinden, waar beide goede doelen een eigen programma verzorgden. Eerst waren er optredens van kinderen van de Bergpadschool, die stukjes uit Disney films opvoerden. En daarna was er een seminar waar Prof. Dr. Casper van Eijck en Hans van Breukelen uitleg gaven over het onderzoek naar alvleesklierkanker.

Vele vrijwilligers hebben op de bazaar, de dagen ervoor en erna, meegeholpen om deze dag tot een succes te maken. We zijn heel blij met al deze hulp en willen alle vrijwilligers dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet!!

Ook alle sponsors die prijzen, materieel of ruimte beschikbaar hebben gesteld, heel erg bedankt!

Baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker
Een school van Primas-scholengroep