Stichting Bazaar Grijpskerke

Bazaar 2020 gaat niet door!

Helaas kan de geplande bazaar op 29 augustus 2020 niet doorgaan.

Op 21 mei heeft de rijksoverheid aanvullende maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Eén van deze maatregelen is dat alle evenementen tot 1 september 2020 verboden zijn. Omdat de bazaar eind augustus gepland stond kan deze dus niet doorgaan.

Het verplaatsen naar een latere datum brengt allerlei onzekerheden en risico’s met zich mee. Het is dan nog steeds niet zeker of het evenement wel door kan gaan en welke maatregelen er dan genomen moeten worden. Mogelijk worden er dan ook onnodig kosten gemaakt. Om deze reden is ervoor gekozen de bazaar niet uit te stellen naar een latere datum in 2020.

Ophalen en aanleveren spullen
Om sociale contacten te vermijden is het op dit moment niet mogelijk om spullen voor de bazaar te brengen. Ook worden er geen spullen opgehaald.

Vrijwilligers
Het is heel fijn dat vrijwilligers zich alweer aangemeld hebben om te komen helpen. Helaas hebben we deze hulp dit jaar dus niet nodig. We hopen dat we bij de volgende bazaar weer op de vrijwilligers mogen rekenen.

Een gezonde en zonnige zomer toegewenst.

Bazaar commissie Grijpskerke


Prachtig resultaat bazaar 2019!

Op 24 augustus 2019 vond de jaarlijkse bazaar Grijpskerke plaats. Er is een zeer mooi resultaat behaald:

een netto opbrengst van 14.500 euro!!

De opbrengst van deze bazaar wordt gelijk verdeeld over twee goede doelen: Stichting Support Casper en Bergpadschool Grijpskerke.

Het was een mooie warme dag op 24 augustus en de bazaar werd goed bezocht. Op het veld waren veel kinderspelletjes te doen en in de kramen was weer een groot aanbod van boeken, keukenspullen, kleding, speelgoed en bloemstukjes. Er werd verse frites, saté en wafels gebakken.

In de middag werd het rustiger bij de kramen en wisten de mensen de Michaelskerk te vinden, waar beide goede doelen een eigen programma verzorgden. Eerst waren er optredens van kinderen van de Bergpadschool, die stukjes uit Disney films opvoerden. En daarna was er een seminar waar Prof. Dr. Casper van Eijck en Hans van Breukelen uitleg gaven over het onderzoek naar alvleesklierkanker.

Vele vrijwilligers hebben op de bazaar, de dagen ervoor en erna, meegeholpen om deze dag tot een succes te maken. We zijn heel blij met al deze hulp en willen alle vrijwilligers dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet!!

Ook alle sponsors die prijzen, materieel of ruimte beschikbaar hebben gesteld, heel erg bedankt!

Baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker
Een school van Primas-scholengroep