Binnenkort een nieuwe garage in Grijpskerke!

In november opent er een nieuwe garage in Grijpskerke.
Een garage waar u te terecht kunt voor reparatie en onderhoud aan auto’s, campers en boten.
Ook de in- en verkoop van auto’s kan hier geregeld worden.

Uw auto goed laten reinigen? Geen probleem, ze regelen het, en uw auto is weer als nieuw!

RVS uitlaat voor een sportief geluid? Ook dat is mogelijk!

Voor een afspraak kunt u bellen op 06-18441621.

U mag hem ook een Facebook bericht sturen @Donny van Opijnen.

Adres volgt als ze open gaan in november.

Uw auto blinkend gepoetst!

Motorblok ingebouwd

Ingebouwde motor

Uitlaat op maat!

Nieuw! De wandelgroep in Grijpskerke.

Maandag 11 september is er voor het eerst gestart met de gratis wekelijkse wandelgroep in Grijpskerke. De wandelgroep in Grijpskerke is een laagdrempelig initiatief om inwoners uit Grijpskerke samen te laten bewegen in de natuur en te verbinden met elkaar. 

Om 10:00 s’ochtends stonden er al 23 deelnemers op de verzamelplek voor de Gouwe Gheijt. De herkenbare veiligheidshesjes van Welzijn Veere werden uitgedeeld en Leo trapte af met een praatje.

Er werd vervolgens een mooie route gewandeld van ongeveer 5 kilometer. Het was heerlijk weer om te wandelen en na afloop waren er enthousiaste reacties van de wandelaars. Op eigen kosten werd er door het grootste gedeelte van de groep nog een kopje koffie/thee genuttigd.

Hoe is het allemaal begonnen?

Op de koffieochtend in de consistorie zijn Trudy & Betty in contact gekomen met Dennis van Welzijn Veere. Trudy & Betty gaven aan iets te willen betekenen voor de mede bewoners in Grijpskerke. Uiteindelijk bleek er behoefte te zijn aan een wandelgroep in Grijpskerke. Jaenette wou zich daar ook graag bij aansluiten. Leo, de man van Trudy, wou ook graag helpen. Vanaf dat moment is er een organisatie ontstaan. 

Voor de zomervakantie heeft er nog een proefwandeling plaats gevonden. Vervolgens werd de proefwandeling geëvalueerd, is er een flyer/poster gemaakt en verspreid door heel het dorp. 

Er wordt vanaf nu elke maandag om 10:00 vanaf de Gouwe Gheijt gewandeld. Na afloop wordt er op eigen kosten koffie/thee gedronken voor de gene die daar tijd/zin in hebben bij de Gouwe Gheijt. Nieuwe wandelaars zijn van harte welkom!

Wilt u ook meewandelen of meer informatie?  Deelname is gratis en opgeven is niet nodig. Kom gerust langs of neem telefonisch contact op voor meer informatie met Leo & Trudy Walraven via het telefoonnummer: 06-42933877

Verras een mantelzorger in de gemeenten Middelburg en Veere!

Op 10 november is het weer de Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden mantelzorgers bedankt voor de zorg die zij verlenen aan iemand uit hun omgeving. Manteling doet natuurlijk ook mee met een actie voor mantelzorgers die in de gemeenten Middelburg en Veere wonen.

Ken jij of ben jij een (jonge) mantelzorger woonachtig in de gemeenten Middelburg of Veere? En wil je hem, haar of jezelf in het zonnetje zetten? Meld de mantelzorger of jezelf dan aan via het formulier op www.manteling.nu. Manteling zorgt dat er rond de Dag van de Mantelzorg een leuke verrassing wordt bezorgd.

Wil je hulp bij het invullen van het formulier op de computer? Bel dan tussen 9:00-13:00 uur naar Manteling: 0118-553530 , dan wij vullen het samen met jou in.
Aanmelden kan van 22 september tot 30 oktober 2023.
Woont de mantelzorger buiten Middelburg of Veere? Informeer dan bij het Steunpunt Mantelzorg in die gemeente welke actie zij hebben.

Let op: Onvolledige aanmeldingen of aanmeldingen met foutieve adresgegevens kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.