oud papier

Ophalen oud papier

Het oud papier wordt opgehaald in de kern Grijpskerke op de eerste zaterdagmorgen van de maand (start ophalen: 09:00!!), met uitzondering van de maand augustus.

Wil je het papier a.u.b. stevig gebundeld of in gesloten dozen aan de weg zetten?

Leden of ouders/familieleden hiervan zullen om beurten benaderd worden voor het ophalen. Wanneer je toch verhinderd bent dien je zelf voor vervanging te zorgen, anders zien wij ons genoodzaakt hiervoor een bijdrage te vragen van € 30,00. Dit bedrag ontvangt dan degene die geen band heeft met de vereniging, maar voor dit bedrag een keer wil helpen.

U kunt ook altijd oud papier zelf brengen naar de Pioniersweg:  op het terrein van Rob’s Tuinservice staat een container van SV DUO. Als u mee mag helpen met het ophalen van het oud papier: graag hesjes aandoen en daarnaast zijn ouders zelf verantwoordelijk voor hun kinderen als die mee komen helpen.

SV DUO is als vereniging erg blij met de opbrengsten van het oud papier: hierdoor kan de contributie nog steeds laag worden gehouden!!

We krijgen als vereniging van de Gemeente Veere een gegarandeerde prijs per kilo. Hoe meer kilo’s we binnen halen hoe meer opbrengst er is voor de vereniging.  Zet u vooral zoveel mogelijk oud papier buiten op de 1e zaterdag van de maand en als u het eerder kwijt wilt: in de container aan de Pioniersweg kunt u altijd oud papier brengen Wel netjes opstapelen en de container weer afsluiten.

Meer weten? Mail: Mariska Minderhoud