Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open tuindagen tuin de Pionier-Ster

15 april - 30 september

Na 18 jaar de tuin Rammekenshof te hebben gehad zijn de eigenaren in 2016 verhuisd naar Grijpskerke waar ze een nieuwe tuin hebben gemaakt; de Pionier-Ster. Deze, nu vijf jaar oud, tuin van ruim 3300 m2 heeft vele verrassingen en mede dankzij de aanwezige oudere bomen en het fraaie Zeeuwse landschap al een mooie uitstraling. De kleurrijke lange borders zijn een lust voor het oog. Verrassend zijn de eilanden en de Droge Dijk met grassen, vaste planten en strandpalen. Bedekt met schelpen geven zij een vakantiegevoel welke goed bij Zeeland past.

De groentetuin met lange rozenpergola is omzoomd met een schapenhek en kleurrijk door een mix van eenjarige. De rozenborder langs de zijkant geeft behalve kleur en geur een mooi uitzicht over het Zeeuwse landschap. De wegeling achter in de tuin maakt een mooie wandeling door de tuin mogelijk. In de Vintage rozentuin is het een kleurrijke mix van Engelse rozen, vaste planten en bloembollen.

Open dagen 2022

Vanaf 15 april 2022 elke vrijdagmiddag tot en met 30 september 2022 van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Uitgezonderd augustus, kijk dan voor de data op tuindepionierster.nl.

Binnenste Buiten.
Door KRO-NCRV zijn er in juli opnames gemaakt. Dit is vrijdagavond 24 september uitgezonden. U kunt deze uitzending terugkijken via deze link

https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/buitenleven/video/een-pionier-ster-in-de-bloementuin

Gegevens

Begin:
15 april
Einde:
30 september
Evenement Tags:
,

Locatie

tuin de Pionier-Ster
Pioniersweg 2 A
Grijpskerke,
+ Google Maps